Gitte Anna Madsen, læge og fællestillidsmand for Yngre Læger på Aarhus Universitetshospital, sad i toget fra Aarhus mod København, da finansminister Nicolai Wammen (S) kom med en 100 mio. kr ekstra til det nødlidende hospital.

Læge var på vej med protest i toget: Så kom finansministeren med en hjælpende hånd Ekstra 100 mio. kr. til Aarhus Universitetshospital gør fællestillidsmand for Yngre Læger særdeles opløftet. Det kan betyde et markant løft af stemningen, siger hun.

Mens Gitte Anna Madsen, læge og fællestillidsmand for Yngre Læger på Aarhus Universitetshospital, sad i toget fra Aarhus mod København trådte finansminister Nicolai Wammen (S) frem på et pressemøde kl. 13.00 i Finansministeriet. Her fremlagde han økonomiaftalen mellem regionerne og regeringen, der betyder 1,5 mia. kr. ekstra til sygehusene og et engangsbeløb på 100 millioner kroner til at dække ekstra flytteudgifter til det aarhusianske hospital. Gitte Anna Madsen sad i toget, fordi hun i dag kl. 15.30 netop skal møde...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement