»I mit arbejde er nysgerrighed på mennesker det, der driver mig, og jeg glæder mig til at blive en del af fællesskabet i Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte,« siger Fie Juhl Vojdeman, som tiltræder sin nye stilling som cheflæge 1. juli 2024.Foto: Privat

Rigshospitalet får ny cheflæge i Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte Fie Juhl Vojdeman er ny cheflæge i Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte på Rigshospitalet. Hun kommer fra en stilling som cheflæge på Holbæk Sygehus.

Rigshospitalet henter en ny cheflæge til Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte. Den nye cheflæge er Fie Juhl Vojdeman, der kommer fra en stilling som cheflæge på Klinisk Biokemisk Afdeling på Holbæk Sygehus. Det skriver Rigshospitalet i en pressemeddelelse. Den nye cheflæge glæder sig til at starte: »I mit arbejde er nysgerrighed på mennesker det, der driver mig, og jeg glæder mig til at blive en del af fællesskabet i Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte. Det er en spændende...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement