Jannik Falhof
Foto: Privat

Pladeaktuel praksislæge: Lad din kreativitet blomstre Som læger ligger det så indgroet i os, at vi er her for andre, og derfor nok sjældent tager os selv så alvorligt i den grad, der skal til for at turde stå ved sin kreativitet. Jeg vil påstå, at vi som stand ville blive bedre, hvis vi tillod vores indre kreativitet at blomstre og ikke sygne hen, skriver Jannik Falhof, praktiserende læge. 

Da jeg i sin tid blev færdig på medicinstudiet, tænkte jeg, at hvis jeg skulle holde talen til vores dimission, skulle den handle om det fravær af fokus på kunst og kreativitet, som vi under studiet havde oplevet.  Det var i 1996, og siden har jeg ikke hverken set eller selv rejst den debat nogen steder. Jeg skriver dette, dels for at italesætte emnet, og dels for måske at inspirere andre, der forstår, hvad jeg mener. Jeg ved godt, at...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement