På hospitals-shopping med Region Nordjylland

På hospitals-shopping med Region Nordjylland Skal enestuerne på fremtidens hospitaler være på 31 kvm eksklusive bad og toilet? Skal de fælles akutmodtagelser være bemandet af speciallæger i akutmedicin, og vil isolationsstuer og skrappere hygiejne stille helt nye krav til investeringerne? Politikere og embedsmænd fra Region Nordjylland tog på inspirationstur i Skåne.

Hvor finder man inspiration, når man skal investere flere milliarder i nye sygehuse? Det spørgsmål stiller 28 politikere og embedsmænd fra Region Nordjylland sig selv en sensommerdag i august på vej over Øresundsbroen. De er taget på inspirationstur til Skåneregionen med et optageområde på 1,6 mio. borgere for at se nærmere på, hvordan svenskerne har organiseret sig med fremskudte speciallæger til hurtig visitation og diagnostik, og hvordan de bruger 1 mia. svenske kroner på en ny akut- og infektionsbygning i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind