Overlæge Michael Roost Clausen er selv en del af studiet, der blev præsenteret som en oral presentation og samtidigt udgivet i The Lancet.Foto: Kristian Sjøgren

Overlæge Michael Roost Clausen fortæller om nye data fra epcore NHL-1 med behandling af FL med epcoritamab VIDEO: Overlæge på Sygehus Lillebælt Michael Roost Clausen fortæller på EHA 2024 om nye data fra studiet epcore NHL-1, der viser tidlig og dyb respons i den hidtil største gruppe af FL-patienter med tilbagefald i epcoritamab-behandling. Data er samtidig publiceret i The Lancet.

Overlæge på Sygehus Lillebælt Michael Roost Clausen fortæller på EHA 2024 om nye data fra studiet epcore NHL-1, der viser tidlig og dyb respons i den hidtil største gruppe af FL-patienter med tilbagefald i epcoritamab-behandling. Michael Roost Clausen er selv en del af studiet, der blev præsenteret som en oral presentation og samtidigt udgivet i The Lancet. Data for DLBCL-lægemidlet epcoritamab viser, at komplet respons i form af MRD-negativitet var associeret med forbedret PFS (progressionsfri overlevelse).

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement