Ny klinisk professor ved Københavns Universitet forsker i akut nyresvigt og væskeophobninger.Foto: Camilla Hey

Overlæge fra Nordsjællands Hospital er udnævnt professor i intensiv medicin  Morten Bestle er udnævnt til klinisk professor ved Københavns Universitet. Han forsker i akut nyresvigt og væskeoverskud hos patienter med kritisk sygdom.

Morten Bestle er overlæge ved Anæstesiologisk Afdeling på Nordsjællands Hospital og er nu udnævnt til klinisk professor ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Det skriver Nordsjællands Hospital i en pressemeddelelse. Omdrejningspunktet for hans forskning er kritisk sygdom herunder akut nyresvigt og væskeophobning hos patienter på intensiv afdeling. På nuværende tidspunkt står han i spidsen for det internationale forskningsprojekt GODIF, som undersøger fjernelse af væskeophobning hos patienter, der er indlagt på intensiv. Morten Bestle er uddannet speciallæge i anæstesi i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind