Sygehus Lillebælt får ny cheflæge for Kvindesygdomme og Fødsler
»Jeg vil gerne, i endnu højere grad, være med til at sætte mit præg på arbejdet.« Siger den nye cheflæge for Kvindesygdomme og Fødsler, Anne Cathrine Hoffgaard Munk.

Sygehus Lillebælt får ny cheflæge for Kvindesygdomme og Fødsler Anne Cathrine Hoffgaard Munk tiltræder 1. januar 2023 som ny cheflæge på Afdelingen for Kvindesygdomme og fødsler på Sygehus Lillebælt.

45-årige Anne Cathrine Munk bliver pr. 1. januar cheflæge på Kvindesygdomme og Fødsler, Sygehus Lillebælt, hvor hun også kommer fra, og har været ansat som ledende overlæge i Obstetrik. Hun blev ansat som afdelingslæge på Kvindesygdomme og Fødsler på Sygehus Lillebælt i juni 2020 og i de foregående fire år havde hun haft samme stilling på Kvindesygdomme og Fødsler på Regionshospitalet Randers. Derudover har hun arbejdet på Gynækologisk-Obstetrisk afdeling på Aalborg Universitetshospital, samt arbejdet på Rigshospitalet i København og Nordsjællands...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind