Orakler til hverdag og fest

Orakler til hverdag og fest DRG-systemet har åbenlyst fristet til korrupt kassetænkning og undergravet det eneste rigtige fikspunkt, nemlig patientens tarv.

Vi kom engang til at kalde Knut Borch-Johnsen for Knud. Endda på forsiden. Det tog han pænt. Jeg skrev til ham og undskyldte, og han svarede: »Jeg har prøvet det, der var værre. Når min gamle fysiklærer havde set sig sur på mig, sagde han med drævende sjællandsk accent: ‘Kurt Brok Johansen — ka’ du komme ned til tavlen’. Så vidste jeg, at der var øretæver i luften!« Det skal være usagt, om det er oplevelser som disse, der har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind