Ledende anæstesiologisk overlæge Lars Folkersen, Ledende overlæge Lene Raun Nielsen (midt.) og oversygeplejerske Inge Nørgaard (th.) Lauridsen bliver alle afdelingsledere på Aarhus Universitetshospital som del af en større omstrukturering af operationsområdet, der skal medføre i alt syv nyansatte afdelingsledere på fire nye afdelinger.

Operationsområdet på AUH får tre nye afdelingsledere Ledende overlæge Lene Raun Nielsen, oversygeplejerske Inge Nørgaard Lauridsen og ledende anæstesiologisk overlæge Lars Folkersen slutter sig alle til afdelingsledelsen på AUH som resultat af en omstrukturering.

Som en del af en større omstrukturering af operationsområdet ansætter AUH i alt syv nye afdelingsledere på de fire nye, selvstændige afdelinger: Bedøvelse og Operation 1, 2 og 3 og Hjerte-, Lunge- og Karkirurgi. Nu er der sat navne på de tre første, og de bliver budt velkommen af lægefaglig direktør Claus Thomsen: »De tre, som vi nu har ansat, er alle dygtige og fagligt meget kompetente ledere med stort kendskab til operationsområdet. Det er ledere, som alle kan bedrive...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind