De tre nye ledelsesambassadører for perioden 2023-2025 (fra venstre): Kommunaldirektør i Morsø, Rikke Würtz, Merete Agergaard, direktør i Skattestyrelsen, og Susanne Lauth, sygeplejefaglig direktør på Aarhus Universitetshospital.

Kommunaldirektør og sygeplejefaglig AUH-direktør udnævnt som ledelsesambassadører Rikke Würtz, kommunaldirektør i Morsø, og Susanne Lauth, sygeplejefaglig direktør på AUH, er sammen med Merete Agergaard, direktør i Skattestyrelsen, blevet udnævnt til ambassadører for offentlig ledelse. Bag udnævnelserne står regeringen, KL og Danske Regioner.

Regeringen, KL og Danske Regioner har udpeget de tre nye ambassadører for offentlig ledelse for perioden 2023-2025. Det er Merete Agergaard, direktør i Skattestyrelsen, Susanne Lauth, sygeplejefaglig direktør på Aarhus Universitetshospital, og Rikke Würtz, kommunaldirektør i Morsø Kommune. Det er første gang i initiativets historie, at hver del-sektor er repræsenteret i samme periode med en ambassadør, og at ambassadørskabet varer i to år, skriver Medarbejder- og Kompetencestyrelsen i en pressemeddelelse. Ledelsesambassadørerne skal være med til at styrke og inspirere debatten...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement