Signe Perlman er ny ledende overlæge på på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Nordsjællands Hospital. Signe Perlman kommer fra en stilling som overlæge på Rigshospitalets gynækologiske klinik med særligt ansvar for det gynækologiske ambulatorium.

Ny ledende overlæge til Nordsjællands Hospital Overlæge Signe Perlman er ny ledende overlæge på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Nordsjællands Hospital.

52-årige Signe Perlman tiltræder 1. juni 2021 som ny ledende overlæge på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Nordsjællands Hospital. Signe Perlman kommer fra en stilling som overlæge på Rigshospitalets gynækologiske klinik med særligt ansvar for det gynækologiske ambulatorium. I ambulatoriet har Signe Perlman gennemført flere omfattende organisatoriske forbedringer med stor succes, fremgår det af en pressemeddelelse fra hospitalet. Signe Perlman er speciallæge i gynækologi og obstetrik og er specialiseret indenfor både almindelig laparoskopisk kirurgi og robotkirurgi. Hun har en ph.d. inden...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind