Genre
Størstedelen af de danskere, som deltog i undersøgelse om overvægt og sygdomme, mener, at både gener, adfærd og strukturelle forhold i samfundet spiller en rolle i udviklingen af overvægt.

Ny undersøgelse: Der mangler viden om sammenhængen mellem overvægt og sygdomme Danskere mangler viden om sammenhængen mellem overvægt og sygdomme, viser en ny undersøgelse fra bl.a. Sundhedsstyrelsen og Diabetesforeningen. Derudover er danskerne generelt opmærksomme på, hvordan personer med overvægt omtales.

En ny undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse, Sundhedsstyrelsen, Nationalt Center for Overvægt, Diabetesforeningen og Hjerteforeningen viser, at den generelle viden hos folk om sammenhængen mellem overvægt og sygdomme er smal. Det skriver Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse. Undersøgelsen tyder på, at der er stor forståelse for, at det er meget komplekst at forebygge overvægt, og at det ikke er et område, der kan ændres med et enkelt snuptag – der er ingen nemme løsninger Tatjana Hejgaard, chefkonsulent, Sundhedsstyrelsen Undersøgelsen, der er foretaget...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement