Michael Borre
At man som fagperson mener, at dialog og medinddragelse ville kunne have opkvalificeret dokumentet og måske endda dermed have sikret fuld opbakning fra klinikerne, opfattes af Keld von Eyben (KvE) som patronisering. Et svært genkendeligt billede for jeg selv, og de kollegaer jeg har talt med herom eller efterfølgende har fået et skulderklap fra i forbindelse med kommentering, skriver DAPROCA-formand, Michael Borre, i debatten med patientgruppen DUPD om behandling af prostatakræft.

Michael Borres svar til patientgruppen DUPD: kritik og mål skal have hold i virkeligheden Patienter og patientforeninger er velkomne til at ”bide systemet i haserne”, men kritik og mål skal have hold i virkeligheden og med karakter af gensidig respekt. Da jeg har stor forståelse for DUPD’s sygdomssituation, og vi grudlæggende burde have samme mål, kan jeg kun opfordre til en fremadrettet konstruktiv dialog, skriver DAPROCA-formand, Michael Borre som svar til gruppen De Unge Prostatadrenge..

  Kære Keld von Eyben og DUPD, Jeg vil gerne endnu engang takke for den flotte dokumentarfilm, som på en livsbekræftende vis skildrer ”De Unge Prostatadrenges” skæbne og håb til fremtiden. Filmens sobre karakter gør det samtidig svært at forbinde med de samme ”drenges” såkaldte ”Manifest” fra 2. juledag 2020. Med en rød tråd kæder dokumentet en hård helbredsmæssig skæbne sammen med en dårlig og uengageret behandling, hvortil patientforeningen PROPA’s formand til Dagens Medicin kritisk supplerer: ”de praktiserende læger og...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement