Michael Borre
At man som fagperson mener, at dialog og medinddragelse ville kunne have opkvalificeret dokumentet og måske endda dermed have sikret fuld opbakning fra klinikerne, opfattes af Keld von Eyben (KvE) som patronisering. Et svært genkendeligt billede for jeg selv, og de kollegaer jeg har talt med herom eller efterfølgende har fået et skulderklap fra i forbindelse med kommentering, skriver DAPROCA-formand, Michael Borre, i debatten med patientgruppen DUPD om behandling af prostatakræft.

Michael Borres svar til patientgruppen DUPD: kritik og mål skal have hold i virkeligheden Patienter og patientforeninger er velkomne til at ”bide systemet i haserne”, men kritik og mål skal have hold i virkeligheden og med karakter af gensidig respekt. Da jeg har stor forståelse for DUPD’s sygdomssituation, og vi grudlæggende burde have samme mål, kan jeg kun opfordre til en fremadrettet konstruktiv dialog, skriver DAPROCA-formand, Michael Borre som svar til gruppen De Unge Prostatadrenge..

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind