Michael Borre
»Fra andre patienter og kolleger genkender jeg ikke det såkaldte manifests indirekte anklage om svigt og ligegyldighed i mødet med sundhedsvæsenet,« siger formanden for Dansk Prostatacancer Udvalg, lærestolsprofessor, overlæge dr.med. ved Aarhus Universitetshospital, Michael Borre.

DAPROCA-formand: Smid manifestet i nærmeste skraldespand Et manifest med ti konkrete forslag til bedre behandling af unge mænd med alvorlig prostatakræft skaber hovedrysten i lægefaglige kredse. Flere af punkterne mangler faglig indsigt, siger, Michael Borre, formand for Dansk Prostatacancer Udvalg.

Se dokumentarfilmen ‘De Unge Prostata Drenge’, men dump deres manifest i nærmeste skraldespand. Sådan siger Michael Borre, formand for Dansk Prostatacancer Udvalg, om mange af de punkter, som er i et nyt manifest fra en gruppe unge mænd med alvorlig prostatakræft.  »Manifestets tone er, ligesom det meste af indholdet, uheldig. ‘De Unge Prostatadrenge’ fremstår som dårligt behandlede – og jo, måske af livet,« siger Michael Borre, der er overlæge og professor i urinvejskirurgi ved Aarhus Universitetshospital, og fortsætter: »Fra andre...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement