De Unge Prostatadrenge om kritik af manifest: DAPROCA er faktisk enige i manifestet Vi er enige på mange punkter, så DAPROCA-formand, Michael Borre, har måske haft lidt for travlt med at smide vores manifest i skraldespanden, skriver gruppen De Unge Prostatadrenge.

Svar fra ”De Unge Prostatadrenge” til Michael Borre, formanden for Dansk Prostatacancer Udvalg. Formanden for DAPROCA, overlæge, dr.med., Michael Borre, har nok haft lidt for travlt med at smide vores manifest for bedre prostatabehandling i skraldespanden, da han kommenterede på indholdet i Dagens Medicin den 11/3-2021. For på mange væsentlige punkter er formanden faktisk enig i Manifestets indhold. Formanden mener, at vi ”Unge Prostatadrenge”, der har udarbejdet Manifestet, ”burde have inddraget … fagpersoner”, inden vi udtalte os om vores oplevelser og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind