Filmen ‘De unge prostatadrenge’ har ført et manifest med sig med en række forslag til bedre behandling. Patienterforening nikker genkendende til forslagene, men formand for Dansk Urologisk Selskab, Lars Lund (foto), genkender ikke kritikken.

Gruppe bag manifest vil sikre bedre behandling for unge mænd med prostatakræft – lægefaglig formand er skeptisk En minidokumentar om unge mænd med prostatakræft har givet anledning til en række forslag til, hvordan behandlingen kan forbedres. Patientorganisation nikker genkendende til punkterne, mens formand for lægefagligt selskab både kan genkende dele, men samtidig er uenig i en række punkter.

10 konkrete forslag til bedre behandling. Det er der blevet ud af et filmprojekt om unge mænd med alvorlig prostatakræft. Manifestet har til formål både at gøre sundhedsvæsenet opmærksom på de mangler, der i dag ligger i behandling af mænd med prostatakræft, og at hjælpe patienterne til at navigere i deres behandlingsforløb og dermed sikre den bedst mulige behandling. »Vi har opsamlet de erfaringer, som vi gjorde os under filmproduktionen, i et manifest for bedre behandling af aggressiv prostatacancer. Det...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement