Lægelig direktør på Sygehus Lillebælt fratræder En sygdomsperiode har fået Johannes Gaub til at overveje, om balancen mellem arbejde og familie var den rigtige.

Sygehus Lillebælt markante lægelige profil, Johannes Gaub, fratræder med udgangen af juni som lægelig direktør. »Næste gang jeg fylder år, vil jeg være berettiget til folkepension. Jeg havde en sygdomsperiode i vinter, og selvom den endte godt, gav den mig anledning til at tænke over, om balancen mellem mit arbejde, min familie og vores pendling lå rigtigt. Det førte til beslutningen, siger 64-årige Johannes Gaub om begrundelsen for at trække sig tilbage efter det, han i en pressemeddelelse selv kalder...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement