Barbara Rubek Nielsen, 39 år, er i hoveduddannelsesforløb i geriatri og arbejder på Medicinsk Afdeling M i Glostrup.Foto: Privat

Lægestafetten: Den omvendte børnelæge Barbara Rubek Nielsen kalder sig det modsatte af en børnelæge. Som geriater er hun den ældre patients advokat. Og så arrangerer hun både løbetræning i mosen for lokale kvinder og cykler på arbejde på svigerfars racercykel. Men hun elsker også at passe familiens oldeforældre.

Barbara Rubek Nielsen, hvad er det første, du gør, når du møder på arbejde? »Jeg er ansat i en delestilling med halv tid i klinikken og halv tid til forskning, så mine dage er meget forskellige. Når jeg er i klinik, møder jeg ind en halv time tidligere. Jeg hilser godmorgen, finder mit kontor på ambulatoriegangen, tænder min computer og danner mig et overblik over dagens patienter, inden jeg går til morgenkonference kl. 8. Forskningsdagene er mere fleksible. Jeg står...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement