Foto: Line Bloch Klostergaard

Lægestafetten: Jeg sidder ikke i en mørk kælder og mikroskoperer Patolog Mikkel Eld elsker de nørdede aspekt af sit speciale, og skulle han vælge et andet arbejde, skulle det også være patolog. Han kan godt komme til at savne menneskekontakt, så ofte handler han ind efter arbejde og lige midt myldretiden.

Mikkel Eld, hvad er det første, du gør, når du møder på arbejde? »Jeg når som regel ikke en kop kaffe derhjemme, og den er ret vigtig for mig, så jeg starter med en kop kaffe, når jeg er mødt ind. Jeg er ansvarlig for den gastrointestinale patologi og lægger arbejdsskemaet for mit team, så jeg ved allerede, hvad dagen står på, men tjekker lige op hvem, der skal hvad.« Hvad er det bedste ved dit arbejde? »Det er variationen...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement