Hvis læger har lavet en operation, som ikke er gået, som den ikke skulle, skal man følge patienten, indtil vedkommende ikke længere ønsker at blive fulgt. Man skal lære af sine fejl, siger Niclas Rubek, speciallæge i oto-rhinolaryngologi.Foto: Privat.

Lægestafetten: Folk vil blive overraskede over mængden af kirurgi for en øre-næse-halslæge Øre-næse-halslæge Niclas Rubek fandt i sin studietid ud af at kombinere sin interesse for teknologi med lægevidenskaben, og er i dag robotkirurg. Når han får fri, elsker han ekstremsport og står på vandski sammen med sin familie.

Niclas Rubek, hvad er det første, du gør, når du møder på arbejde? »Jeg bor i Hornbæk, og har derfor en lang køretur på arbejde i København. Jeg snyder ofte og tager ind og træner fra morgenstunden, så jeg undgår at sidde i kø på Helsingørmotorvejen. Så sørger min kone for, at vores børn på 9 og 12 år kommer i skole. Hvis jeg skal direkte på arbejde, kører jeg kl. 6.20. Når jeg kommer på arbejde, er der morgenkonference,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind