Noget af det bedste ved jobbet som radiolog er at kunne afvise mistanken om kræft, siger Rikke Fuglsang Klicman.Foto: Privat

Lægestafetten: Radiologi er mit drømmejob Radiolog Rikke Fuglsang Klicman startede som kiropraktor, men kunne ikke slippe tanken om radiologien. Derfor tog hun tilbage på skolebænken og har ikke kigget sig tilbage.

Rikke Fuglsang Klicman, hvad er det første, du gør, når du møder på arbejde? »Jeg tænder computeren, og afhængigt af, hvilke funktioner jeg har den dag, går jeg i gang med at forberede mig. Det kan være at forberede konference, at visitere MR-undersøgelser eller beskrive. Jeg ved altid på forhånd, hvad jeg skal i gang med, så jeg ikke står over for en stor overraskelse på dagen.« Hvad er det bedste ved dit arbejde? »Det er meget problemudredende. Jeg har...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement