Karen-Lise Spindler
Karen-Lise Spindler ser frem til at deltage i en session på ESMO om kolorektalcancer, som diskuterer hvorvidt der skal gives tre eller seks måneders adjuverende behandling efter kirurgi.

Kliniknært studie har høj prioritet ESMO er en mulighed for at danne sig et aktuelt overblik over status for dansk kræftforskning, blive opdateret på vigtige forskningsresultater, og værdifuld ’networking’ om forskningsprojekter med europæiske kolleger, mener Karen-Lise Spindler, professor på Aarhus Universitet og overlæge på onkologisk afdeling, Aarhus Universitetshospital.

Karen-Lise Spindler, professor på Aarhus Universitet og overlæge på onkologisk afdeling, Aarhus Universitetshospital, arbejder i det daglige med patienter med tarmkræft. Derfor ser hun frem til at deltage i en session på ESMO om kolorektalcancer, som diskuterer hvorvidt der skal gives tre eller seks måneders adjuverende behandling efter kirurgi. »Det er meget kliniknært og derfor vigtigt at prioritere,« siger Karen-Lise Spindler, der også vil prioritere sessioner om immunterapi. Patienterne er opmærksomme på de positive resultater, som er opnået ved brug...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement