Nyt registerstudie præsenterer overlevelsesdata for patienter med tarmkræft og synkrone metastaser

Nyt registerstudie præsenterer overlevelsesdata for patienter med tarmkræft og synkrone metastaser Dansk registerstudie har kortlagt overlevelsen hos alle danskere opereret for tarmkræft i en 13-årig periode med særligt fokus på tilfælde med synkrone metastaser.

BELLA CENTER (Dagens Medicin) – I et nyt, stort registerstudie har forskere fra Aarhus Universitetshospital samlet alle danske patienter med tarmkræft, der er blevet opereret for sygdommen i perioden 2000-2013. Fokus har især været på den subgruppe, der har synkrone metastaser, fortæller Anders Kindberg Boysen, der er afdelingslæge og ph.d.-studerende på Onkologisk Afdeling i Aarhus. Han har lavet undersøgelsen sammen med overlæge Karen-Lise Spindler fra samme afdeling, samt postdoc Anne Gulbech Ording og professor Henrik Toft Sørensen fra Epidemiologisk Afdeling...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind