Overlæge Frede Donskov, onkologisk afdeling på Aarhus Universitetshospital, er førsteforfatter på et studie af nyrekræft.

Onkolog ser frem til nye data for kombinationsbehandling af nyrekræft Overlæge Frede Donskov, onkologisk afdeling på Aarhus Universitetshospital, glæder sig bl.a. til at høre præsentationen af et stort fase 3-studie, hvor kombinationsbehandling af nyrekræftpatienter med nivolumab og ipilimumab er sammenlignet med monoterapi med sunitinib.

‘Presidential Symposiums’ er af arrangørerne af ESMO forbeholdt de præsentationer, som vurderes at være af så stor betydning, at resultaterne har potentiale til at kunne ændre klinisk praksis. Søndag eftermiddag præsenteres resultaterne af det såkaldte CheckMate 214-studie, og her vil overlæge Frede Donskov, onkologisk afdeling på Aarhus Universitetshospital, være at finde blandt tilhørerne. Frede Donskov er medforfatter til Checkmate 214-studiet, et stort internationalt fase 3-studie som har undersøgt effekt og sikkerhed ved brug af kombinationsbehandling med nivolumab og ipilumumab til...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement