»Det er en ære at blive udpeget og repræsentere Region Hovedstaden, og derfor går jeg ind i arbejdet med ydmyghed og med interesse,« siger Kirsten Wisborg, der har en lang lægelig karriere med ledelse bag sig.

Kirsten Wisborg i Medicinrådet: Sundhedsvæsenet er ikke en stor og uudtømmelig kasse Den 58-årige børnelæge og vicedirektør for Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler er blevet udpeget af Region Hovedstaden til at overtage Per Jørgensens plads i Medicinrådet. Det er en opgave, hun går til med nysgerrighed efter at lære mere om beslutningsgrundlaget bag rådets anbefalinger.

Det er med lige dele glæde og spændt forventning, at Kirsten Wisborg, der til daglig er lægefaglig vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, indtræder som medlem af Medicinrådet. Sammen med 13 andre særligt udvalgte skal den 58-årige børnelæge i fremtiden deltage i beslutningsprocessen omkring ibrugtagning af ny, dyr medicin i det danske sundhedsvæsen. Finansieringen af sundhedsvæsenet er ikke en stor og uudtømmelig kasse. Når vi bruger ressourcer ét sted, går de fra noget andet Kirsten Wisborg, medl. af Medicinrådet og...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement