Per Soelberg Sørensen er the grand old man inden for multipel sklerose i Danmark. Han har behandlet patienter i årtier, forsket og været med til at etablere Dansk Center for Multipel Sklerose på Rigshospitalet.

MS-veteran blåstempler forslag fra industrien: Flere MS-patienter bør få højeffektiv behandling Per Soelberg Sørensen, der har forsket i multipel sklerose og behandlet patienter siden 1980'erne, taler varmt for brugen af tidlig, højeffektiv behandling hos en stor del af patientgruppen.

En af sklerosefeltets tungeste spillere på dansk jord Per Soelberg Sørensen erklærer sig enig i, at den nyere, højeffektive men også dyrere behandling til patienter med multipel sklerose bør benyttes oftere, end tilfældet er i dag. Der er flere patienter, som ville have glæde af at starte på en mere aktiv behandling fra begyndelsen, og det har vi blandt andet vist i et registerstudie fra det danske Scleroseregister Per Soelbjerg Sørensen, professor, Institut for Klinisk Medicin på Københavns Universitet I...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement