Jeg er oprigtigt ked af at slutte min karriere på denne måde
Foto: Lars Andersen

Jeg er oprigtigt ked af at slutte min karriere på denne måde Tanker fra en virksomhedsindskrænket praktiserende læge, som har tabt et slag mod Styrelsen for Patientsikkerhed om primært dokumentation og journalføring. Og som må stoppe to måneder før planlagt pension og må konstatere, at defensiv medicin nu er virkelighed.

Jeg er en 74-årig praktiserende læge fra Nordjylland, som for helt nylig har måttet lukke min klinik i Sæby, efter at Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) valgte, at jeg skulle virksomhedsindskrænkes med øjeblikkelig virkning. Jeg skriver dette for at dele nogle overvejelser om vore arbejdsvilkår med mine kollegaer. Jeg er uddannet læge fra Aarhus Universitet. Jeg […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement