Joachim Hoffmann-Petersen
Foto: Thomas Appel

Intensivlæger har ingen tiltro til forbedringer i Sundheds­platformen Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin har drøftet udfordringerne med Sundhedsplatformen på de intensive afdelinger med Sundhedsminister Ellen Trane Nørby. IT-systemet udgør en trussel mod patientsikkerheden, mener intensivlægerne, der ikke kan se nogen løsning på problemerne.

Intensivlægerne i Østdanmark tror ikke på, at problemerne med Sundhedsplatformen kan løses på tilfredsstillende måde. Det var budskabet fra en delegation fra Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin (DASAIM), der i går var til møde med sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) for at diskutere udfordringer med Sundhedsplatformen i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Mødet mellem de fire repræsentanter fra DASAIM og sundhedsministeren kom i stand efter  selskabet sendte et bekymringsbrev til sundhedsministeren i begyndelsen af juni. I brevet fremhæver...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind