Mikkel Dorff
Foto: Joachim Rode

Fejl i medicinmodul forsinkede behandling af kræftsyge Problemer med Sundhedsplatformens medicinmodul var skyld i, at 11 patienter på hæmatologisk afdeling på Roskilde Sygehus ikke fik den ordinerede behandling med vækstfaktorer.

En fejl i Sundhedsplatformens medicinmodul for onkologiske og hæmatologiske afdelinger har betydet, at 11 patienter på hæmatologisk afdeling på Roskilde Sygehus ikke har fået den behandling, som lægerne på afdelingen havde ordineret. Samtlige patienter fik enten slet ikke den ordinerede behandling med vækstfaktorer eller fik behandlingen for sent. Ifølge konstitueret ledende overlæge Mikkel Dorff, hæmatologisk afdeling på Roskilde Sygehus, skyldes fejlen dels, at ordinationer givet under ambulante forløb er svære at genfinde, når patienten indlægges til behandling, dels problemer med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind