IT-professor: »Rigsrevisionens beretning er hårrejsende læsning«

IT-professor: »Rigsrevisionens beretning er hårrejsende læsning« Rigsrevisionens afdækker så mange fejltrin i implementeringen af Sundhedsplatformen, at det giver minister og regionsråd grund til at seriøst at overveje, om systemet skal skrottes. Det vurderer It-professor Jørgen P. Bansler fra Københavns Universitet.  

Rigsrevisionens beretning af Sundhedsplatformen rummer så skarp en kritik af Region Hovedstadens måde at implementere IT-systemet på, at den bør føre til, at man fra politisk hold vælger at reagere. Det vurderer it-professor Jørgen P. Bansler fra Københavns Universitet. »Kritikken er så alvorlig, at politikerne nu må tage stilling til hvad der skal ske med systemet. Skal det skrottes, eller tror den øverste ledelse stadig på, at det kan komme til at fungere tilfredsstillende? For det er jo nogle grove fejltrin,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind