Hver gang jeg møder en ny kollega, skal jeg overveje, om jeg har lyst til at springe ud
KIm Brogaard får en gang imellem det han kalder det heteronormative spørgsmål: 'Hvad laver din kone?' og dermed følelsen af hele tiden at skulle forklare sin seksualitet.

Hver gang jeg møder en ny kollega, skal jeg overveje, om jeg har lyst til at springe ud Vi er nået langt, men bag regnbueflagets farver gemmer sig en hverdag som læge i klinikken, hvor vi stadig kan stille spørgsmål ved graden af tolerance, skriver en homoseksuel læge.

I disse dage flager vi med regnbueflag og hylder mangfoldigheden. Giver det så mening, at vi i Yngre Læger går forrest i Copenhagen Pride? For 50 år siden – i 1969 – kæmpede det homoseksuelle miljø på Stonewall Inn i New York for første gang tilbage mod politiets systematiske forfølgelse og chikanering af seksuelle mindretal. Vi […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement