De medicinske patienter står for tur Mere sammenhængende behandlingsforløb, bedre samarbejde mellem sektorerne, og måske en national handlingsplan, skal løfte sundhedsvæsenets indsats over for den store gruppe medicinske patienter. De er en underprioriteret del af det danske sundhedsvæsen, mener deltagerne på de såkaldte Ekspertdage 2009 om den medicinske patient.

Ældre medicinske patienter ender som kastebolde mellem regioner og kommuner. Forholdene for de medicinske patienter er en skamplet på det danske sundhedsvæsen. Forskellene på kvalitets- og serviceniveauerne i regioner og kommuner er uacceptabelt store. Derfor er der behov for hurtig handling for at rette op på forholdene for den store gruppe af især ældre medicinske patienter. Kritikken af forholdene for medicinske patienter var skarp på de netop afholdte Ekspertdage om den medicinske patient, arrangeret i samarbejde mellem Ældre Sagen, Lægemiddelindustriforeningen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind