Arbejdsgruppe om akutmedicin kan ikke nå til enighed
Larry Højgaard Kristiansen, der for nylig har opsagt sin stilling som ledende overlæge på akutafdelingen på Regionshospitalet Viborg i frustration over det manglende akutspeciale, synes, at udkastet til rapporten peger mere og mere hen mod et speciale. »Det fremgår, at fire ud af fem regioner er for, mens en enkelt region er ulden. Det burde være nok,« siger han. — Foto: Jesper BallebyFoto: Jesper Balleby

Arbejdsgruppe om akutmedicin kan ikke nå til enighed Arbejdsgruppe, som Sundhedsstyrelsen har nedsat til at vurdere, om der fagligt er belæg for at etablere et akutmedicinsk speciale eller ej, er splittet og kan ikke give samlet indstilling.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.