21 kvinder har fået konstateret brystkræft ved ekstra sikkerhedstjek I august lød meldingen fra Regionshospitalet Viborg, at fem kvinder havde fået diagnostiseret brystkræft efter genundersøgelse, da der var mistanke om fejl ved første undersøgelse. Nu er tallet oppe på 21 kvinder.

Regionshospitalet Viborg tilbød i sommer et ekstra sikkerhedstjek for brystkræft til 3.600 kvinder på grund af mistanke om fejl i en enkelt overlæges undersøgelser. 2.162 patienter tog imod tilbuddet. I august havde fem kvinder fået diagnostiseret brystkræft efter det ekstra sikkerhedstjek, men nu er tallet oppe på 21 kvinder. Det skriver Region Midtjylland på sin hjemmeside.   Patienterstatningen vurderer nu, om disse 21 patienter har krav på erstatning. Herudover har Region Midtjylland sendt erstatningsvejledning til i alt 24 patienter. Efter en gennemgang...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind