Læge i Region Midtjylland tiltalt for seksuelle krænkelser mod patienter En 30-årig læge er tiltalt for at have begået seksuelle overgreb og blufærdighedskrænkelser mod patienter på Regionshospitalet Viborg og Aarhus Universitetshospital. 

Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi har tiltalt en 30-årig læge for krænkelser mod patienter på to hospitaler i Region Midtjylland. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. Der er tale om seksuel krænkelse af to kvindelige patienter samt blufærdighedskrænkelse af en tredje kvinde. Hændelserne fandt sted i henholdsvis januar 2022 på Regionshospitalet Viborg og i marts 2022 på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Ifølge tiltalen fandt overgrebene sted i forbindelse med lægelige undersøgelser af patienterne. Den tiltalte læge har siddet varetægtsfængslet siden...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind