Foto: Lars Andersen

Vogteren af DSAM’s arvesølv giver formandsstafetten videre Gennem sine seks år som formand for Dansk Selskab for Almen Medicin har Anders Beich været en markant stemme i sundhedsdebatten. I den tid har han sat en faglig ære i at skære igennem det, han kalder en jungle af autoriseret sundheds-bullshit, og samtidig stå fast på, at rollen som praktiserende læge bygger på relationer og gensidig tillid læge og patient imellem. Her er hans afskedstale og velkomstord til DSAM’s nye formand.

Kære samarbejdspartnere, presse, kolleger, sekretariat og kære familie Det er formandsskiftedag i Dansk Selskab for Almen Medicin. Jeg har været formanden i seks år, og det er slut nu. Jeg vil gerne takke alle jer, der har holdt mig ud i de seks år, jeg har fungeret.  Jeg er jo håbløst engageret i mit fag og i sundhedsdebatten, og jeg ved, at det har ført til, at jeg har været træls at samarbejde med eller høre på nogle gange undervejs,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind