Ungementorer skal hjælpe patienter i psykiatrien
Regitze (tv.), Nathalie (midt) og Laura (th.) er ansat som ungementorer i BUC, hvor de aktuelt ledes af en ungementor-koordinator. De er ansat ud fra deres personlige erfaringer med psykisk sygdom og som tidligere patienter i psykiatrien. Ti timer om ugen betjener de i fællesskab et døgnafsnit og et ambulatorie og varetager desuden mange opgaver på centerniveau. Det har de gjort siden januar 2022.Foto: Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center/Region Hovedstaden

Ungementorer skal hjælpe patienter i psykiatrien Projekt skal gøre psykiatrien mere ‘ungevenlig’ med ansættelsen af ungementorer, der skal være med til at fremme recovery-processen hos unge i behandling i Region Hovedstadens Psykiatri. Ungementorerne har selv haft et behandlingsforløb i Børne- og Ungdomspsykiatrien og skal nu hjælpe andre unge på vej tilbage mod et almindeligt ungdomsliv.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind