Unge med astmaeksem ignorerer behandling Et nyt forskningsprojekt viser, at 37 pct. af unge mellem 15 og 18 år med atopisk dermatitis ikke passer deres behandling. 

Det er vigtigere for de unge at være en del af en gruppe og ikke skille sig ud, og så tager de ’tæskene’ bagefter, fortæller cand.scient.san. Anette Stensgaard, OUH. »For det meste lever jeg da efter, at jeg skal prøve at passe på mig selv, men jeg vælger også at ignorere det. Nogle gange så vælger jeg at spise ting, som jeg ikke kan tåle, som jeg ved, der kan få min hals til at svulme op, så jeg næsten...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement