Unge med astmaeksem ignorerer behandling Et nyt forskningsprojekt viser, at 37 pct. af unge mellem 15 og 18 år med atopisk dermatitis ikke passer deres behandling. 

Det er vigtigere for de unge at være en del af en gruppe og ikke skille sig ud, og så tager de ’tæskene’ bagefter, fortæller cand.scient.san. Anette Stensgaard, OUH. »For det meste lever jeg da efter, at jeg skal prøve at passe på mig selv, men jeg vælger også at ignorere det. Nogle gange så vælger jeg at spise ting, som jeg ikke kan tåle, som jeg ved, der kan få min hals til at svulme op, så jeg næsten...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind