Tidligere tillidsrepræsentant: »Det var rædselsfuldt at være der«
Mikkel A. Holm satte som tillidsmand for Yngre Læger på Kirurgisk Afdeling A på OUH for alvor fokus på de alvorlige problemer på afdelingen. »Hver morgen var det usikkert, om man kunne komme hjem som planlagt, eller om man blev pålagt vagten, fordi der var så stor underbemanding og så mange sygemeldinger,« siger han.

Tidligere tillidsrepræsentant: »Det var rædselsfuldt at være der« Læge Mikkel A. Holm var tillidsmand på Kirurgisk Afdeling A på Odense Universitetshospital, da lægerne blev presset til at arbejde mere end det lovlige. Han håber, at sagen får andre afdelinger til at rette ind. Ledende overlæger beklager.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind