Kritik af OUH-forlig: »Det er arbejdsgivers våde drøm« OUH er sluppet for billigt efter systematisk at have brudt overenskomstreglerne. Det mener fællestillidsrepræsentant fra Rigshospitalet og tidligere overlæge på OUH, der frygter, at der vil komme flere overenskomstbrud i fremtiden. Yngre Lægers formand er uenig.

Odense Universitetshospital (OUH) er sluppet for billigt for gentagende gange at have overtrådt overenskomsten. Det mener Jens Højberg, der er fællestillidsrepræsentant for Yngre Læger på Rigshospitalet og afdelingslæge på thoraxanæstesiologisk Klinik. »Det må være arbejdsgivers våde drøm at slippe så billigt, og jeg synes, at det er ‘at nøjes’ at gå med til så lille en bod,« siger han. Kritikken kommer efter, at Yngre Læger tidligere på måneden indgik et forlig med Kirurgisk Afdeling A på OUH, fordi afdelingen gennem...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind