Foto: Lægeforeningen

»Vi har længe kigget på, hvad der ikke må gå galt, og det skal vi fortsat. Men hvad har vi fået foræret?« Som sekretariatschef i Videreuddannelsesregion Nord har Mads Skipper stået midt i coronastormens konsekvenser for læger i videreuddannelse. Her fortæller han om, hvordan han og kollegerne i starten mest var optaget af brandslukning, men at spørgsmålet om, hvad man i uddannelsessammenhæng kan lære af pandemien, nu har meldt sig.

Fortalt til Bente Bundgaard »Sidste forår lavede vi om på nogle af KBU-lægernes forløb, så de endte med syv måneder på sygehus og fem måneder i almen praksis. Det gav god mening på det tidspunkt, hvor der var fuldstændigt stille i almen praksis, men til gengæld meget travlt på sygehusene. Vi aftalte med Yngre Læger, at det så vidt muligt skulle ske på frivillig basis, og det blev det også. Nogle henvendte sig endda selv. Der var en fortælling på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind