Patientpukkel er mindre end forventet

Patientpukkel er mindre end forventet Selvom færre patienter end forventet har taget imod tilbud om behandling i det private under coronapandemien, er puklen af patienter i Region Syddanmark ikke så voldsom som frygtet. Sådan lyder meldingen fra to af de hospitalsafdelinger, der har måttet udskyde en stor del af deres aktiviteter siden marts.

Under coronapandemien har Region Syddanmarks ortopædkirurgiske afdelinger fået en stor del af deres aktiviteter udskudt. Efterslæbet fra i foråret var vi faktisk tæt på at være i bund med i efteråret Lonnie Froberg, ledende overlæge, Ortopædkirurgisk Afdeling, OUH I et forsøg på at undgå at puklen af patienter vokser sig alt for stor og for at frigøre ressourcer, har man fra regionens side derfor forsøgt at udvisitere næsten 10.000 patienter til privathospitaler og speciallægepraksis. Men på trods af at kun...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind