Videreuddannelse: COVID-19 har kostet på kvalitet, kurser og kammeratskab Fra omkalfatring af uddannelsesforløb, over nye former for læring, til et radikalt ændret socialt miljø for læger i videreuddannelse. COVID-19-epidemien har skabt markante ændringer i den måde, som læger bliver til speciallæger på.

Da coronavirussen sidste forår først begyndte at trille, derefter rulle og siden nærmest buldrede hen over landet, fik den også konsekvenser for den store gruppe af læger i videreuddannelse. Men pandemien ramte forskelligt, alt efter hvor lægerne var i deres videreuddannelsesforløb, og hvilket speciale de var i. »Nogle har været fuldstændigt uberørt af det her, men for andre har det været nødvendigt med fleksibilitet,« forklarer Claus Malta Nielsen, overlæge i Sundhedsstyrelsen og medlem i Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind