Kun hver tiende database får data fra Sundhedsplatformen Selv om Region Sjælland og Region Hovedstaden havde forventninger om, at alle kliniske kvalitetdatabaser og nationale registre skulle modtage data fra Sundhedsplatformen, sker det kun for hver tiende database.

Der er samlet set 84 kliniske kvalitetsdatabaser, men Sundhedsplatformen understøtter kun 8 af dem på nuværende tidspunkt. Det betyder, at klinikkerne i mange tilfælde fortsat må dobbeltregistrere. Det fremgår af et notat fra Region Hovedstaden, der bl.a. handler om Sundhedsplatformens status for integration med de nationale kliniske databaser. »Etablering af integrationen til de kliniske databaser og nationale registre har vist sig mere udfordrende end først antaget,« står der i notatet. »De primære årsager hertil er en væsentligt større kompleksitet i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind