Foto: Privat

Dansk Hjerteregister har fået hul igennem til Sundhedsplatformen At der nu er data fra alle regioner, er vigtigt nyt for Dansk Hjerteregisters årsrapport, siger formand Jens Flensted Lassen. Rapporten viser en tendens til, at iskæmisk hjertesygdom er på tilbagegang, og at patienter, der har den, lever længere med den.

Alle fem regioner har leveret data til den seneste udgave af Dansk Hjerteregisters årsrapport. Det kan lyde mærkeligt at fremhæve, men for formand for databasen Jens Flensted Lassen er det den store nyhed at fremhæve. Siden Sundhedsplatformen blev implementeret, har det nemlig ikke været muligt at inkludere data fra Region Sjælland og Region Hovedstaden i kvalitetsdatabaserne. To uger før årsrapportens deadline kom der tal fra Sundhedsplatformen, hvilket har betydet, at der ikke har været tid til at validere tallene, som...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind