Anders Johansen
Foto: Joachim Rode

Sundheds­platformen bedømmer læger med gule stjerner Sundhedsplatformen indeholder en funktion, der giver hospitalslæger gule stjerner alt efter, hvor hurtigt de tager patienter ind og en række andre parametre. Det har fået Anders Johansen og andre læger til at sige farvel til østdanske hospitaler.

Flere læger på Sjælland har siden Sundhedsplatformens  indtog oplevet at logge på sit personlige ’dashboard’ på platformen for at blive mødt af et overraskende syn. Dashboardet viser et stjernesystem, som man kender det fra anmeldelser på nettet, der giver lægerne en vurdering ud fra en række parametre som f.eks. antal behandlinger påbegyndt inden for første time. En tidligere overlæge på et østdansk hospital, som har ønsket at være anonym, men hvis identitet kendes af redaktionen, har stiftet bekendtskab med ’stjernesystemet’....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind