Foto: Lars Andersen

‘Sundhedsklynger’ – hvordan i praksis? PLO er meget enig i de problemstillinger, som får tre prominente debattører til stille forslaget om at skabe ‘sundhedsklynger’. Men hvilken form for ledelse forestiller de sig egentlig? Det er ikke klart. Til gengæld vil vi gerne være med til at udfordre den nuværende struktur.

Frede Olesen, Leif Vestergaard  og Kjeld Møller Pedersen beskriver i et indlæg her i Dagens Medicin nr. 7/2018 ‘sundhedsklyngen’ som en mulig løsning på de velkendte problemer med sektorovergange og den manglende balance og sammenhæng mellem sygehusenes, kommunernes og almen praksis’ sundhedstilbud. Når tre så indsigtsfulde personer skriver disse tanker i fællesskab, og når det omhandler en ret ny struktur og især ledelsesstruktur, så må vi, der arbejder i sundhedsvæsnet, læse det ekstra grundigt. For en ordens skyld skal det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind