Foto: Astma-Allergi Danmark

Det nye allergiske forår – kommer den politiske forpligtelse? Corona har taget pusten fra sundhedsvæsenets indsats på astma- og allergiområdet. Det er derfor tid til forpligtende politisk handling, der vil lette de samfundsøkonomiske konsekvenser og forbedre livskvaliteten for landets 1,5 millioner borgere med overfølsomhedssygdomme, skriver Anne Holm Hansen.

Foråret er lige om hjørnet, og det varmer oven på en tung corona-vinter, der har været hård ved borgere, som døjer med astma og allergi. Vaccineudrulningen og de varmere temperaturers neddrosling af pandemien giver os et tiltrængt pusterum med tid til refleksion over det seneste års prøvelser. Det giver samtidig mulighed for at se fremad og tænke nyt for et underprioriteret sygdomsområde. COVID-19 har på mange måder fungeret som en stresstest af sundhedssystemet og har afsløret graverende huller i behandlingen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind