Sara Witting Christensen Wen

Studie på jagt efter sensitive metoder til at diagnosticere lungekræft Læge Sara Witting Christensen Wen fra Vejle Sygehus præsenterer studie om tumor-DNA i skylleprøver fra lungerne på ASCO. Studiet er et blandt flere i jagten på en kombination af diagnostiske undersøgelser, som både giver høj sensitivitet og specificitet.

En analyse af skylleprøver fra lungerne kan være en potentiel ny metode at supplere med, når lungekræft skal diagnosticeres. Læge og ph.d.-studerende Sara Witting Christensen Wen fra Vejle Sygehus har en poster med på dette års ASCO med et valideringsstudie, hvor hun og andre forskere har kigget på flere forskellige metoder til at måle tumor-DNA. Selve posteren på ASCO omhandler skyllevæske med saltvand efter kikkertundersøgelser, som kirurgerne samler på glas og giver til Sara Witting Christensen Wen og hendes kolleger....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind