Sent rygestop øger også chancerne for at overleve lungekræft Personer, der er stoppet med at ryge, selv inden for to år fra en diagnose med lungekræft, kan se frem til bedre muligheder for at overleve sygdommen. Forskere kalder forskningsresultat for endnu et argument for, at det aldrig er for sent at stoppe med at ryge.

Rygestop – selv lige inden en diagnose med lungekræft –  øger chancerne for at overleve. Ny forskning viser, at personer, der er stoppet med at ryge selv mindre end to år før en diagnose med lungekræft, har signifikant bedre chancer for at overleve sygdommen. Resultaterne af det nye studie er netop  blevet fremlagt i en virtuel præsentation fra ASCO 2020 (American Society of Clinical Oncologys årlige kongres), der er flyttet online på grund af udbruddet med coronavirus. »Forskningen viser, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind